Kr Stensrud & Søn AS er en av Oslo’s eldste bygg entreprenører med stolte tradisjoner tilbake til 1894. I dag har firmaet spesialisert seg på ombygging av eksisterende bygg med fokus på fremtidsrettede løsninger. Våre oppdragsgivere er private eiendomsforvaltere, kommunale og statlige kunder i Oslo og Akershus.
Vi er opptatt av å skape langvarige relasjoner og presenterer alltid den beste og mest kostnadseffektive løsningen for kunden. Vi jobber målrettet med fornying og har en høy forbedrings- og samarbeids kultur.
Vi er stolte av å være en opplæringsbedrift med over 10% lærlinger. Våre ansatte blir tilbudt ulike kurs ved behov, som et resultat av det er alle våre ansatte norsktalende.
Selskapet har god økonomi og opplever nå en økende oppdragsmengde med tilhørende god ordrereserve. Som følge av den positive utviklingen i selskapet, ønsker vi å styrke organisasjonen med å ansette en prosjektleder.

VI SØKER SELVSTENDIG OG ERFAREN PROSJEKTLEDER

Arbeidsoppgaver;
Våre prosjektledere har ansvaret for å lede personell og underentreprenører for ett eller flere prosjekt. Prosjektene varierer i størrelse opp til 25 til 30 millioner. Våre prosjekter er innen rehabilitering, ombygning, tilbygg og påbygg, alt fra totalentrepriser og generalentrepriser.
I tillegg til produksjonsfasen er våre prosjektledere sterkt involvert i anbuds- og planleggingsfasene. Selskapet legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet og prosjektleder er ansvarlig for at HMS planene i prosjektet følges opp.
Stillingen rapporterer i dag til daglig leder.

Kvalifikasjoner;

 • 10 års erfaring fra bygge bransjen, gjerne tømrer med teknisk fagskole eller annen høyere bygg relatert utdanning.
 • Erfaring fra tilsvarende stilling eller som byggeleder
 • Erfaring med totalentrepriser eller 8405 kontrakter
 • Generelle gode IT kunnskaper og behersker Excel og Word meget godt, en fordel om du også behersker et kalkulasjonsprogram i tillegg.
 •  Det må vises til en god forståelse for selve byggeprosessen/arbeidsflyten.
 • Byggeplasserfaring verdsettes

Personlige egenskaper;

 • • Du evner å jobbe strukturert og selvstendig, selv under press
 • Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig
 • Du har gode lederegenskaper og legger vekt på samarbeid og det å motivere medarbeidere.
 • Du har stå på vilje, er løsningsorientert og ikke redd for å ta i et ekstra tak hvis det er nødvendig.
 • Du har praktisk sans

Vi tilbyr;

En stilling i et selskap som er godt innarbeidet i markedet med et hyggelig og stabilt arbeidsmiljø. Da stillingen inngår i ledergruppen vil du være en sentral person i den videre utvikling av bedriften. Selskapet holder til sentralt i Oslo med kort veg til offentlige transportmidler, benyttes bil er det P plasser tilgjengelig.

For eventuelle spørsmål til stilingen, ta kontakt med Christian Sundre Lauritzen hos Skarp A/S – tlf. 900 52 725

Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=84816

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725