Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg. Våre kompetansefelt innen ventilasjon er: nybygg, rehablitering, service, automatikk, kjøling og renluftsteknikk. Bryn Byggklima AS har i dag 7 avdelingskontorer og ca 210 ansatte. Selskapet omsatte for i overkant av 550 mill. i 2018 og bedriftens hovedkontor ligger i Asker. Bryn Byggklima AS leverer alle typer ventilasjons-/ kjøleanlegg, varmepumper, og har godkjenning i høyeste tiltaksklasse for vårt fag. Vi har i de senere år lagt mye ressurser i å bygge opp tverrfaglige, rådgivende ettermarkedsavdelinger for å kunne tilby forvaltning, drift og vedlikehold av klimaanlegg og øvrige byggtekniske installasjoner overfor større eiendomsforvaltere.

Serviceteknikere Ventilasjonsteknikk

Ettermarkedsavdeling i Oslo står ovenfor nye og spennende utfordringer, og vi søker etter to Serviceteknikere Ventilasjonsteknikk. Avdelingen har i dag 16 stk. ansatte og omsetter for ca. kr.36 mill. Vi holder til i trivelige lokaler i Tvetenveien 157. Avdelingen har en solid markedsposisjon og gjennomfører både forebyggende vedlikehold og tverrfaglige rehabiliteringer.

Arbeidsoppgaver

 •  Service og vedlikehold av ventilasjons-/kjøleanlegg i næringsbygg
 • Igangkjøring av nye installasjoner
 • Teamjobbing på avdelingen
 • Salg/markedsføring av våre tjenester
 • Kundeansvar

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Teknisk innstilt og løsningsorientert
 • God kunnskap om prosessen rundt ventilasjons-/kjøleanlegg
 • Ønskelig med erfaring fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift-og byggningsautomasjon
 • Gjerne fagbrev innen mekanikk, elektro, automasjon eller kjøling

Personlige egenskaper

 • Evne til å arbeide selvstendig og i team.
 • Systematisk og strukturert
 • Utadvendt og serviceinnstilt, like å jobbe med kunder
 • Kremmer ånd


Bryn Byggklima kan tilby deg

Varierte og interessante arbeidsoppgaver. Gode muligheter for faglig og personlig utvikling og til å styre egen hverdag. Et aktivt og godt bedriftsmiljø med trivelige kolleger. Firmahytte Skåbu/leilighet Norefjell. Konkurransedyktig lønn og bilordning. Bedriftshelsetjeneste, OTP (obligatorisk tjeneste pensjon) og forsikringer.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599.

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=104027

Rolf-Arne Berg

Mob: 951 82 599

rolf@skarp.as