Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg. Vi har i dag ca. 210 ansatte fordelt på 7 avdelingskontor. 6 lokasjoner i det sentrale østlandsområdet og et i Trondheim. Omsetning er ca. 550 millioner i året. Bryn Byggklima AS leverer alle typer ventilasjons-/ kjøleanlegg, varmepumper og har godkjenning i høyeste tiltaksklasse for vårt fag. Firmaet i sin helhet er inne i en positiv utvikling og har flere spennende prosjekter gående.

Bryn Byggklima avdeling Jessheim har et godt markedsgrep, stabil oppdragsmengde og består av 10 personer på entreprise og 9 på ettermarkedet fordelt på avdelingsleder, prosjektleder og montører/baser. Avdelingen gjennomfører prosjekter innen bla. kategoriene forretningsbygg, kontorbygg, skole, lett industri og leilighetsbygg.
Vi har nå behov for å øke sin bemanning og søker derfor etter en prosjektleder både på entreprise og på ettermarkedet. 

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

 • Prosjektledelse
 • Prosjektering
 • Utarbeidelse av tilbud
 • Markedsføring og kundeoppfølging
 • Teamarbeid på avdelingen

Personlige egenskaper

 • Strukturert og ryddig
 • Relasjonsbygger med gode samarbeidsevner
 • Engasjert og selvstendig
 • Stå på vilje
 • Interesse for egenutvikling

Krav til faglig kompetanse, erfaring og utdannelse

 • Ingeniør VVS/ Bachelor innen energi og miljø, KEM
 • Noen års erfaring som prosjektleder fra entreprenørsiden.
 • Gjerne med en lokal forankring
 • Resultatorientert med økonomisk forståelse
 • Gode IT-kunnskaper
 • Erfaring med bruk av DAK verktøy, eks Magicad.
 • Gode skriftlige/muntlige ferdigheter i norsk

Vi tilbyr:
Bryn Byggklima kan tilby en unik mulighet til å arbeide i et solid og seriøst selskap. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil arbeide i et sterkt faglig miljø med dyktige og trivelige kollegaer. Vi har gode pensjonsordninger og gruppelivsforsikring i Gjensidige samt bedriftshelsetjeneste. Du får tilgang til firmahytte på Skåbu og leilighet på Norefjell. Konkurransedyktige betingelser, bilordning og varierte og interessante arbeidsoppgaver.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599, mail: rolf@skarp.as.

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=116169

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as