Skarp AS er et konsulentselskap som bistår bedrifter med rådgivning og gjennomføring av rekrutteringsprosjekter. Skarp rekrutter i stor grad gjennom search prosesser og vårt fokus ligger på spesialister innen salg/markedsføring, økonomi, ingeniør relaterte yrker og IT samt ledere på alle nivåer.
Våre kunder finner du i de fleste segmenter og felles for alle er at de betjenes av erfarne partnere med lang erfaring både fra ulike lederposisjoner i næringslivet og innen rekruttering.

Vi har hatt en god utvikling i markedet og ønsker å styrke vår organisasjon med en eller flere aktive og selvstendige rådgivere med ambisjoner om å bli partner. Som rådgiver hos oss vil du finne kollegaer som liker å tenke annerledes og er fleksible og innovative i rekrutteringsprosessen. Du vil arbeide i team med en eller flere av de andre rådgiverne og vi søker deg som vil være med på å bygge selskapet videre og være en bidragsyter for et godt arbeidsmiljø.

Hovedoppgaver

Du vil få ansvar for å bygge og vedlikeholde din egen portefølje. For å klare dette er alt lagt til rette og du finner meget kompetente kollegaer som bidrar i rekrutteringsprosessen. I Skarp finner du også kollegaer som er sertifiserte i de test- og analyseverktøyene, som vi benytter og som står til din disposisjon.

Kvalifikasjoner

På laget vårt vil vi gjerne ha en kollega med nettverk og erfaring fra rekruttering og eller som har gjort sine egne erfaringer i næringslivet både fra salg og ledelse. Du må være utadvendt og kunne kommunisere på de fleste nivåer og på den måten kunne fungere som en sparringspartner for våre kunder.

Uansett, den viktigste kvalifikasjonen er at du er sulten og har et ønske om å lykkes som rekrutterer

Vi tilbyr

Foruten en god avlønningsmodell vil du finne hyggelige kollegaer i et lite og intimt miljø i våre lokaler på Helsfyr

Ønsker du å vite mer, ta kontakt med Johnny Ristan på telefon 900 10 583 eller Christian Lauritzen på telefon 900 52 725

Søknad sendes may@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as