OP-VERKIS AS (OPV) er et spenstig konsulentfirma i stor vekst som har flere prestisjetunge prosjekter, herunder Holmen Svømmehall som vant Årets bygg 2017 , Jordal Amfi, Risenga ishall, Østfoldbadet, Stavanger svømmehall + en rekke andre store prosjekter. OPV har et forholdsvis ungt og kreativt miljø og erfarne ledere som gir god støtte.

OPV er en sammenslåing av to solide selskaper og har medarbeidere med over 30 års erfaring innen bygg og anlegg med hovedsakelig prosjektering i alle fag, prosjekt- og byggeledelse for store og mindre prosjekter, samt SHA koordinator, uavhengig kontroll og generell rådgiving.

OPV har et tett samarbeid med morselskapet på Island som har mer enn 320 ansatte. Du har som ansatt stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi har i dag 14 ansatte i Oslo, vi har avdeling i Stavanger og jobber nå med å etablere oss i Bergen. OPV har som mål ha rundt 30-40 ansatte i flere fagområder, innen år 2020. OPV er opptatt av å gi nyutdannede en god mulighet for å komme inn i markedet og har mentor ordning, slik at de unge i enhver tid vil ha god faglig støtte.

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå

Prosjektleder VA/Vei

 

Du vil inngå i faggruppen for prosjekt- og byggeledelse med ansvarsområde innenfor vann, vei og avløp. Stillingen byr på varierte oppgaver i tett samarbeid med våre oppdragsgivere og utførende entreprenører. Dine arbeidsoppgaver vil være blant annet;

 • Prosjektledelse av VA/Vei anlegg
 • Prosjektering av VA/Vei anlegg
 • Deltakelse i forprosjekter
 • Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag

Ønskede kvalifikasjoner;

 • Relevant utdanning fra høyskole/universitet
 • Erfaring fra entreprenør, rådgivende eller relevant erfaring fra offentlig myndighet
 • Beherske de vanligste beregningsprogrammene
 • Erfaring med AutoCad, gjerne Civil 3D
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk både skriftlig og muntlig

Vi tilbyr;

 • Godt arbeidsmiljø, kompetente medarbeidere og stor frihet under ansvar
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Gode pensjon og forsikringsordninger
 • Gode faglige utviklingsmuligheter
 • Kontorsted som ligger sentralt på Skøyen med kort avstand til offentlige transportmidler

For ytterligere informasjon kontakt Skarp rekruttering ved rådgiverne Christian Sundre Lauritzen, mobil 900 52 725 eller Johnny Ristan  mobil 900 10 583

Christan Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as