Konica Minolta Business Solutions AS er et globalt selskap og en komplett IT-partner som hjelper sine kunder med digitalisering, informasjonshåndtering og print-løsninger. Med 41 000 medarbeidere i over 100 land, og morselskap i Japan, utvikler Konica Minolta ledende og prisbelønte produkter. Konica Minolta Norge har rundt 170 medarbeidere og er representert ved salgskontorer over hele landet som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. I tillegg til 26 forhandlere fordelt over Norge. Hovedkontoret ligger i Nydalen, Oslo. Selskapet er regnet som et av de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

 

Konica Minolta er en IT-leverandør med sterke tradisjoner innen print og digitalisering. Vi er nå inne i en enormt spennende tid med vår IT-satsning. Som et resultat av det søker vi etter deg som kan løfte Konica Minolta Norge til nye høyder. Som Business Process Consultant vil du ha fokus våre forretningsprosesser relatert til dokumenthåndtering og generelle software løsninger mot dokumentmarkedet. Du skal i tillegg bistå dine kollegaer i den direkte salgsorganisasjonen med kompetanse og delta i kundepresentasjoner som har fokus på programvareløsningene fra Konica Minolta. Gjennom dette skal du bidra til å øke kompetansenivået i selskapet.  Du vil bli en del av et salgsstøtteteam bestående av dyktige konsulenter med allsidig kompetanse innenfor infrastruktur, utskriftstyring og informasjonshåndtering.

Vi hjelper store og små virksomheter over hele landet med å bruke innovativ teknologi som gjør IT-hverdagen enklere – og ikke minst skaper fantastiske brukeropplevelser. Vi gjør IT enklere for norske bedrifter.

Vi tror du:

 • har relevant utdannelse og erfaring innenfor IT og eller markedsføring/salg
 • har god forståelse for hvordan IT bidrar til business, – både for Konica Minolta og for kunde
 • har god kjennskap til Microsoft sine produkter, Windows server, SharePoint
 • har erfaring fra direkte salg BTB, gjerne fra løsningsorientert salg
 • har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk
 • har god forretningsforståelse og evner å se helheten

Vi tilbyr:

 • en unik mulighet til å få være med å utvikle Konica Minoltas IT-satsning
 • fast lønn og gode provisjons- og bonusordninger
 • bilordning og kollektive forsikringer
 • en dynamisk og spennende arbeidsplass med kompetente og flotte kolleger
 • meget gode utviklings- og karrieremuligheter

For ytterligere informasjon kontakt Johnny Ristan, tlf. 900 10 583, email: johnny@skarp.as, eller Christian Lauritzen tlf. 900 52 725, email: Christian@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Christan Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as