Braathen Landskapsentreprenør AS er en av landets ledende anleggsgartnermester og landskapsentreprenører med mange spennende og utfordrende prosjekter. Selskapet utfører komplette utomhusanlegg som parker, idrettsanlegg, torg- og gateløsninger, og består i dag av 160 fornøyde medarbeidere og vi omsetter for ca 350 mill. Vi er medlem av NAML – Norske anleggsgartnere, miljø og landskapsentreprenører og er et ISO sertifisert selskap. Vi er miljøfyrtårn. “Hos oss har vi miljøet i fokus. Vi bygger uterom for å bedre vår livskvalitet og ønsker også at veien dit skal være grønn. Som medarbeider hos oss vil du være en del av vårt team som bygger fremtidens uterom. Grønn struktur i byene er med på å øke helse, trivsel og stolthet hos innbyggerne, habitat for insekter og dyr og lokalt forbedret klima. Sammen med oss kan du forme fremtiden og hjelpe oss å ta nye steg mot et bedre klima.”

Norges ledende landskapsentreprenørfirma søker flere anleggsgartnere

Braathen Landskapsentreprenør AS er i vekst og avdelingen Park & Hage har behov for flere anleggsgartnere med fagbrev til mange spennende og utfordrende prosjekter. Prosjektene er i hovedsak i Oslo og Akershus. Eksempler på prosjekter er: Bjørvika, Aker Brygge, Vikingmuseet, Sørenga park, og Ekeberg Skogpark & Skulpturpark. Omtale av disse og andre prosjekter finner du på Braathen Landskapsentreprenør sin hjemmeside.

Arbeidsoppgaver

 • Opparbeidelse av uteområder
 • Ansvar for faglig kvalitet og fremdrift
 • Utføre allsidig anleggsgartnerarbeid, steinarbeid og grøntanlegg

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Anleggsgartner med fagbrev
 • Noen års relevant arbeidserfaring
 • Du må kunne kommunisere på norsk
 • Fordel med førerkort kl. B og gjerne maskinførerbevis

 

Personlige egenskaper

 • Du er en blid, hyggelig, og engasjert person
 • Du er serviceinnstilt og har høy arbeidskapasitet
 • Du er selvstendig, men jobber også godt i team
 • Du er nøyaktig og har yrkesstolthet

 

 

Braathen Landskapsentreprenør kan tilby deg

Varierte og utfordrende prosjekter i et solid firma med et faglig kunnskapsrikt og godt arbeidsmiljø. Hyggelige kollegaer og en inkluderende leder. Konkurransedyktige betingelser og gode forsikring- og pensjonsordninger.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599 eller Johnny Ristan på mobil 900 10 583

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=161947

 

Rolf Arne Berg

Mobil: 951 82 599

rolf@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as