Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klima-, automatikk og kjøleanlegg. Selskapet har i dag ca 220 ansatte, kontorer 7 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker, (Asker, Hønefoss, Moss, Jessheim, Stokke, Oslo samt Trondheim) og omsetter for over 550 millioner kroner i året. Selskapet er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan.

Bryn Byggklima AS ønsker å være en rådgivende samarbeidspartner innen ventilasjon og inneklimafaget. Virksomheten er organisert i tre divisjoner. Entreprise, rehab & service samt renluft.

Bryn Byggklima avdeling entreprise i Oslo re-etableres, i den forbindelse søker de nå etter en avdelingsleder. Vår nye avdelingsleder motiveres av å få blanke ark og muligheten og utfordringene som følger med å bygge opp en entreprise avdeling. Avdelingen skal bestå av prosjektledere, montører og anleggsteknikere. Fokus skal være på prosjekter innen kategoriene forretningsbygg, kontorbygg, skole, lett industri og leilighetsbygg. Selv om mye vil være opp til den nye avdelingslederen, vil du ikke være alene. Du vil finne god støtte i ulike konsern funksjoner, samt et godt arbeidsmiljø hos ettermarkeds avdelingen som entreprise avdelingen vil ha samlokasjon med.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

 • Ansvar for å  etablere og utvikle entrepriseavdelingen i Oslo
 • Ansvar for utarbeidelse av budsjetter i samråd med regionsjef
 • Rekruttere og utvikle avdelingens ansatte sin kompetanse for å sikre selskapets vekst
 • Prosjektledelse
 • Prosjektering
 • Utarbeidelse av tilbud
 • Markedsføring og kundeoppfølging
 • Teamarbeid på avdelingen

Personlige egenskaper

 • Strukturert og ryddig
 • Relasjonsbygger med gode samarbeidsevner
 • Engasjert og selvstendig
 • Stå på vilje
 • Interesse for egenutvikling

Krav til faglig kompetanse, erfaring og utdannelse

 • Høyere faglig utdannelse, Ingeniør VVS
 • Noen års erfaring som prosjektleder fra entreprenørsiden.
 • Gjerne med en lokal forankring
 • Resultatorientert med økonomisk forståelse
 • Gode IT-kunnskaper
 • Gode skriftlige/muntlige ferdigheter i norsk

Vi tilbyr:
Bryn Byggklima kan tilby en unik mulighet til å arbeide i et solid og seriøst selskap. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil arbeide i et sterkt faglig miljø med dyktige og trivelige kollegaer. Vi har gode pensjonsordninger og gruppelivsforsikring i Gjensidige samt bedriftshelsetjeneste. Du får tilgang til firmahytte på Skåbu og leilighet på Norefjell. Konkurransedyktige betingelser, bilordning og varierte og interessante arbeidsoppgaver.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på mobil 900 52 725, mail: christian@skarp.as.

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=171105

 

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Christan Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as