Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klima-, automatikk og kjøleanlegg. Selskapet har i dag ca 220 ansatte, kontorer 7 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker, (Asker, Hønefoss, Moss, Jessheim, Stokke, Oslo samt Trondheim) og omsetter for over 550 millioner kroner i året. Selskapet er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan.

Bryn Byggklima AS ønsker å være en rådgivende samarbeidspartner innen ventilasjon og inneklimafaget. Virksomheten er organisert i tre divisjoner. Entreprise, rehab & service samt renluft.

Bryn Byggklima avdeling Entreprise i Moss har et godt markedsgrep, stabil oppdragsmengde og består av 9 personer på entreprise fordelt på avdelingsleder, prosjektleder og montører/baser. Avdelingen gjennomfører prosjekter innen bla. kategoriene forretningsbygg, kontorbygg, skole, lett industri og leilighetsbygg.
Avdelingen i Moss har nå behov for å øke sin bemanning og søker derfor etter en prosjektleder på entreprise. 
Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

 • Prosjektledelse
 • Prosjektering
 • Utarbeidelse av tilbud
 • Markedsføring og kundeoppfølging
 • Teamarbeid på avdelingen

Personlige egenskaper

 • Strukturert og ryddig
 • Relasjonsbygger med gode samarbeidsevner
 • Engasjert og selvstendig
 • Stå på vilje
 • Interesse for egenutvikling

Krav til faglig kompetanse, erfaring og utdannelse

 • Ingeniør VVS
 • Noen års erfaring som prosjektleder fra entreprenørsiden.
 • Gjerne med en lokal forankring
 • Resultatorientert med økonomisk forståelse
 • Gode IT-kunnskaper
 • Gode skriftlige/muntlige ferdigheter i norsk

Vi tilbyr:
Bryn Byggklima kan tilby en unik mulighet til å arbeide i et solid og seriøst selskap. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil arbeide i et sterkt faglig miljø med dyktige og trivelige kollegaer. Vi har gode pensjonsordninger og gruppelivsforsikring i Gjensidige samt bedriftshelsetjeneste. Du får tilgang til firmahytte på Skåbu og leilighet på Norefjell. Konkurransedyktige betingelser, bilordning og varierte og interessante arbeidsoppgaver.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på mobil 900 52 725, mail: christian@skarp.as.

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=171112

 

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Christan Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as