Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klima-, automatikk og kjøleanlegg. Selskapet har i dag ca 200 ansatte, kontorer 7 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker, (Asker, Hønefoss, Moss, Jessheim, Stokke, Oslo samt Trondheim) og omsetter for over 550 millioner kroner i året. Selskapet er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan.

Bryn Byggklima AS ønsker å være en rådgivende samarbeidspartner innen ventilasjon og inneklimafaget. Virksomheten er organisert i tre divisjoner. Entreprise, rehab & service samt renluft.

Prosjektleder ved avdeling renluftsteknikk

Bryn Byggklima er i sterk vekst og vår avdelingen renluftsteknikk opplever en økende opdragsmengde og i den forbindelse har vi behov for å øke vår bemanning med en prosjektleder ved kontoret i Asker alternativt Oslo.
Avdeling Renluftsteknikk har 12 ansatte hvorav10 arbeider ut fra  kontorene i Oslo  og Asker, i tillegg til 2 ansatte ved Trondheimskontoret. Avdelingen renluftteknikk har en meget god markedsposisjon i hele landet og gjennomfører tverrfaglige prosjekter inne spesialfeltene renrom, sikkerhetslaboratorier ,operasjonssaler ved sykehus og laboratorieventilasjon.
Avdelingen utfører også renluftsteknisk service ved hjelp av våre sertifiserte spesialutdannede serviceingeniører.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektledelse / ofte tverrfaglig
 • Prosjektutvikling og prosjektering
 • Utarbeidelse av tilbud
 • Markedsføring og kundeoppfølging
 • Teamarbeid på avdelingen

Kvalifikasjoner

 • Ingeniør VVS eller annen teknisk utdannelse på høyskolenivå. Annen relevant bakgrunn vil også bli vurdert
 • Erfaring fra prosjektledelse eller rådgivning er ønskelig
 • Erfaring med bruk av elektronisk tegneverktøy som autocad-REVIT o.l som arbeidsverktøy
 • Gode samarbeidsevner og et ønske om å skape et godt arbeidsmiljø
 • Økonomisk / forretningsmessig / markedsmessig forståelse
 • Må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Strukturert og ryddig
 • Relasjonsbygger med gode samarbeidsevner
 • Interesse for egenutvikling
 • Engasjert og selvstendig

Bryn Byggklima kan tilby en unik mulighet til å arbeide i et solid og seriøst selskap innen spesialområdet renluftsteknikk. Du vil få gode muligeter for faglige utfordringer i tverrfaglige prosjekter  og være med på reise for å videreutvikle avdeling renluftsteknikk. Du vil arbeide  i et  stekt faglig miljø med dyktige og flinke medarbeidere. Gode opplærings- og utviklingsmuligheter innen renluftsteknikk. Gode pensjonsordninger og gruppelivsforsikring i Gjensidige samt bedriftshelsetjeneste.Tilgang på firmahytte på Skåbu og leilighet Norefjell. Konkurransedyktige betingelser.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Lars Peder Aune på mobil 419 18 701, mail: lars@skarp.as.

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=93768

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as