Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klima-, automatikk og kjøleanlegg. Selskapet har i dag ca 200 ansatte, kontorer 7 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker, (Asker, Hønefoss, Moss, Jessheim, Stokke, Oslo samt Trondheim) og omsetter for over 550 millioner kroner i året. Selskapet er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan.

Bryn Byggklima AS ønsker å være en rådgivende samarbeidspartner innen ventilasjon og inneklimafaget. Virksomheten er organisert i tre divisjoner. Entreprise, rehab & service samt renluft.

Som regionsjef for entreprise i Bryn Byggklima AS vil du få ansvar for 4 avdelingskontorer. Alle avdelinger opererer som selvstendige enheter med budsjett – og personalansvar. Regionsjefen rapporterer til divisjonssjefen.

 

Sentrale ansvarsområder:

 • Overordnet ansvar for utvikling av bedriftens entreprisevirksomhet på Østlandet i tråd med bedriftens mål
 • Ansvar for utarbeidelse av budsjetter i samråd med divisjonssjef/daglig leder
 • Utvikle regionens ledere og ansatte sin kompetanse for å sikre selskapets vekst

Ønskede kvalifkasjoner:

 • Høyere relevant utdannelse
 • Erfaring fra teknisk entreprenør
 • Ledererfaring (endringsledelse/personalansvar)
 • Generell god IT-forståelse
 • Erfaring fra målstyrt ledelse

Personlige egenskaper:

 • En trygg, samlende og handlekraftig leder
 • God på kommunikasjon både internt og eksternt
 • Skape gode relasjoner og samarbeidsforhold
 • Stor handlekraft, gjennomføringsevne og engasjement
 • Tenke og handle strategisk
 • Kunne se nødvendige områder for forbedring
 • Like å “tjene penger”

Vi tilbyr:
Bryn Byggklima tilbyr  en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid, seriøst og trygt selskap i sterk vekst. Du vil få faglige utfordringer og muligheten til å styre din egen arbeidsdag. Hos oss vil du finne et aktivt, godt og konstruktivt arbeidsmiljø med trivelige og dyktige kolleger.
Vi tilbyr gode pensjonsordninger, gruppelivsforsikring  i Gjensidige, bedriftshelsetjeneste og firmahytte.
Stillingen er plassert ved selskapets hovedkontor i Asker.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Christian Sundre Lauritzen på mobil 900 52 725  mail: christian@skarp.as, eller administrerende direktør i Bryn Byggklima Tom Schøyen på mobil 416 32 175, mail: tom.schoyen@brynbk.no

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=162500

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as