AS Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns – for både fritids- og proffmarkedet. I dag omsetter Kellox gruppens 21 medarbeidere for ca. 300 mill kroner. Honda er selskapets største leverandør, et merke som er verdenskjent for sin kvalitet og pålitelighet innen motorsykler, ATV og marine utenbordsmotorer. Andre kjente merkevarer i gruppen er Vespa, Piaggio og Moto Guzzi innen MC og Tohatsu utenbordsmoter, Terhi, Northmaster, Coaster, Oceanmaster og Micore båter. I tillegg samarbeider Kellox tett med båtleverandører som Gemi, Kværnø, Pioner,Sandstrøm og River mfl.. Alt salg skjer via et nett av ca 150 dyktige forhandlere og verksteder over hele Norge, Sverige og Danmark, hvorav ca 100 forhandlere dekker marine sektoren. Det som driver oss er et brennende engasjement for alt som beveger seg på to eller tre hjul eller med propell bakpå. En lidenskap vi deler med alle våre dedikerte og dyktige forhandlere. Vår lange fartstid, velsmurt supportapparat og velrennomerte varemerker har gitt oss en unik posisjon i markedet. Vi kjenner markedet, forhandlerne, kundene, produktene og mulighetene svært godt. Den posisjonen og kunnskapen er vi stolte av og lover at ambisjonene er høye også for fremtiden.

 

Kellox har et godt grep på markedet for utenbordsmotorer i Norge og Sverige og ønsker nå å øke sitt fokus på salg til det svenske markedet med Tohatsu utenbordsmotorer. Vi søker derfor etter en utadvendt person som skal ha ansvar for å videreutvikle samarbeidet med de svenske forhandlerne.

Arbeidsoppgaver
En av hovedoppgavene til salgsansvarlig i Sverige er å øke salget gjennom tett samarbeid med forhandlernettet. Dette oppnås bl.a. ved å:

 • Aktivt administrere relasjonene til forhandlerne ved å drive økt merkevarelojalitet og salg.
 • I samarbeid med forhandlerne, delta på messer o.l. både nasjonalt og lokalt
 • Være ansvarlig for analyse av den svenske båtbransjen og opprettholde kunnskap om det generelle marine markedet
 • Opprettholde kunnskap om eksisterende produktportefølje og trender, inkludert engrossalg og detaljhandel
 • Gjennomføre salgs- og markedsføringsaktiviteter for aktivt bidra til å utvikle eksisterende og mulige nye forhandlere innenfor vår merkevareprofil
 • Utarbeide markeds- og aktivitetsplaner nasjonalt og lokalt

Ønskede kvalifikasjoner

 • Utdannelse tilvarende Bachelor nivå gjerne med fokus på markedsføring, salg og økonomi, god bransjeerfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Erfaring med salg av marine produkter gjennom forhandlere
 • Generelt gode bransjekunnskaper, gjerne fra det svenske markedet
 • Generelt gode IT kunnskaper

Personlige egenskaper

 • Strukturert, ryddig og selvstendig
 • God kommunikator, gjerne med svensk språkkunnskap
 • Sterk relasjonsbygger, skaper tillitt
 • Har interesse for båt / maritime miljø, og teknisk nysgjerrig

Vi søker fortrinnsvis den som skal ha arbeidsted på Kolbotn, men aktiv reisevirksomhet til svenske forhandlere må påberegnes.

AS Kellox kan tilby deg
En selvstendig og utfordrende rolle i et velrennomert solid selskap som er ledende i sin bransje og med mange gode forhandlere. Et godt arbeidsmiljø med høy trivsel og stor innflytelse på egen hverdag. Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjonsordninger og helseforsikring.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail johnny@skarp.as eller Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599, mail rolf@skarp.as
Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=175050

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as