Data Nova er en ledende ERP leverandør av egenutviklede skalerbare forretnings løsninger til handels- og servicenæringen. Vi har et bredt spekter av kunder fra de større kjedene som Til Bords kjeden og Biltema til Tusenfryd og Fearnly museet. Vi har kunder i hele Norden, og har fått mange kjeder som kunder fra faghandel til fast-food. Vi leverer komplette løsninger bestående av programvare og tilpasset maskinvare. Vi er representert i flere land med hovedkontor på Frogner i Oslo.

Vi ønsker nå å sentralisere ansvaret for våre administrative oppgaver og søker derfor etter en

Selvstendig og initiativrik medarbeider til vår administrasjon

 

Arbeidsoppgaver:
Du får allsidige og varierte arbeidsoppgaver som hører med under den daglige drift av kontoret, tilrettelegging av kunde aktiviteter som møter, kurs, fakturering og salgs- og markedsføringsbistand. Innkjøp av kontorrekvisita og inngåelse/forhandling av rekvisita kontrakter. Ansvar for inngående og utgående post, vareforsendelser og vårt sentralbord. Enklere personaloppgaver. Stillingene rapporterer til daglig leder

Kvalifikasjoner:
Du kan vise til flere års erfaring med tilsvarende oppgaver, er komfortabel med å lære nye IT løsninger og behersker Word og Excel meget godt. Du er flink til å kommunisere på norsk, både skriftlig og muntlig og i tillegg har du gode engelsk kunnskaper da du vil ha utstrakt kontakt med vårt datterselskap i India. Vi ser gjerne at du har en utdannelse utover videregående skole, lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Personlige egenskaper:
De fleste av oppgavene til stillingen vil involvere andre mennesker, som kunder, leverandører og kollegaer er det påkrevet at du er serviceorientert og liker å kommunisere og samarbeide med andre. For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du tar initiativ, kan jobbe selvstendig, tar ansvar for at oppgavene blir utført om de er små eller store og det naturlig for deg å hjelpe andre når du ser at de har behov for bistand.
Du vil ha en sentral funksjon i selskapet og det er viktig for oss at du har humor, er en miljøskaper og har gode samarbeidsegenskaper.

Vi tilbyr:
Gode og trivelige arbeidsforhold sentralt på Frogner i nærheten av Frognerparken med nærhet til offentlig kommunikasjon. Et arbeidsmiljø med kollegaer som brenner for det de holder på med og hvor det er høyde under taket. Et selskap med god økonomi og med gode framtidsutsikter.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Christian Sundre Lauritzen på tlf. 900 52 725.

Søknad sendes may@skarp.as

Christian Lauritzenn

Mobil: +47 900 52 725

christian@skarp.as