renovation properties in france cost of laser eye surgery buy nolvadex serm vardenafil hcl 20mg tab information maximum dose prednisone children

Tjuvholmen er starten på Fjordbyen Oslo. Byggene ligger tett på havet og har en moderne arkitektur. Området består av kontorer, butikker, restauranter, hotell, kunstsenter, marina, brygger og over 900 boliger. Total bygningsmasse er 152000kvm. Tjuvholmen Drift AS – et datterselskap av Selvaag Eiendom AS – har ansvar for den tekniske driften av Tjuvholmen. Driftsorganisasjonen på Tjuvholmen består i dag av 12 motiverte medarbeidere. I tillegg administrerer man over 50 ulike underleverandører. Oppgavene omfatter drift av bygningen, utearealer og felles infrastruktur. Byggene har det siste innen tekniske installasjoner og henter varme fra sjøvannet. Tjuvholmen har høy kvalitet på driftstjenestene – mye basert på en samlet drift av området. Kontroll med felleskostnadene er derfor svært viktig. Tjuvholmen Drift har mange ulike kunder, og god tilgjengelighet og samarbeid med disse er viktig.

 

Driftstekniker Elektro

Arbeidsoppgaver

 • Oppfølging tekniske anlegg (elektro)
 • Ansvar brann/gass/heis
 • FDV dokumentasjon
 • Vedlikeholdsplaner
 • Oppfølging av kunder og leverandører
 • Stillingen rapporterer til driftssjef
 • Bakvaktsordning

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev elektro er en fordel
 • Mer enn 5 års erfaring
 • God fagkompetanse IKT
 • Gode norskkunnskaper samt engelsk muntlig

Personlige egenskaper

 • Du trives med en hektisk hverdag og har stor abrbeidskapasitet
 • Du er strukturert og god til å planlegge
 • Du er service bevisst og løsningsorientert

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode utviklingsmuligheter og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Godt arbeidsmiljø

Spørsmål til stillingen kan rettes til vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på tlf. 900 10 583 eller Lars Peder Aune tlf. 419 18 701, eventuelt Bjørn Grande, driftssjef hos Tjuvholmen Drift på tlf.902 00 682

Søknad sendes may@skarp.as

Rolf Arne Berg

Mobil: 951 82 599

rolf@skarp.as