average cost per square foot finish basement utah azithromycin bulk drug price buy cheap bupropion where to buy infant diflucan amoxicillin dosage ear infection pediatric no prescription clomid

OP-VERKIS AS (OPV) er et spenstig konsulentfirma i stor vekst som har flere prestisjetunge prosjekter, herunder Holmen Svømmehall som vant Årets bygg 2017 , Jordal Amfi, Risenga ishall, Østfoldbadet, Stavanger svømmehall + en rekke andre store prosjekter. OPV har et forholdsvis ungt og kreativt miljø og erfarne ledere som gir god støtte.

OPV er en sammenslåing av to solide selskaper og har medarbeidere med over 30 års erfaring innen bygg og anlegg med hovedsakelig prosjektering i alle fag, prosjekt- og byggeledelse for store og mindre prosjekter, samt SHA koordinator, uavhengig kontroll og generell rådgiving.

OPV har et tett samarbeid med morselskapet på Island som har mer enn 320 ansatte. Du har som ansatt stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi har i dag 14 ansatte i Oslo, vi har avdeling i Stavanger og jobber nå med å etablere oss i Bergen. OPV har som mål ha rundt 30-40 ansatte i flere fagområder, innen år 2020. OPV er opptatt av å gi nyutdannede en god mulighet for å komme inn i markedet og har mentor ordning, slik at de unge i enhver tid vil ha god faglig støtte.

 

OP-VERKIS SØKER FAGANSVARLIG INNEN GEOTEKNIKK

Vi ønsker at du har erfaring fra geoteknisk prosjektering og oppfølging av prosjekter. I stillingen som fagansvarlig geotekniker forutsetter vi at du «brenner» for faget. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Arbeidsoppgaver;

 • Bygge opp GEO-avdelingen i OP-Verkis
 • Planlegging, oppfølging og rapportering av grunnundersøkelser
 • Geoteknisk prosjektering
 • Prosjektledelse
 • Faglig støtte i innsalg av prosjekter
 • Oppfølging i byggefasen

Kvalifikasjoner og egenskaper;

 • Ingeniørutdannelse på Bachelornivå eller høyere, gjerne med spesialisering Geoteknikk
 • Kan vise til mer enn 7 års erfaring med geotekniske oppgaver på land
 • Erfaring fra rådgiverbransjen eller entreprenør
 • Behersker prosjekteringsverktøy gjerne 3D
 • Erfaring med kontraktsarbeid
 • Er selvgående og evner å jobbe strukturert
 • God evne til å kommunisere både skriftlig og muntlig
 • Trives med å ha dialog med kunder, samarbeidspartnere, leverandører og kollegaer

Vi tilbyr;
En spennende utfordring med å bygge opp faget geoteknikk i OP-Verkis. Du vil få stor innflytelse og påvirkningskraft for å utforme og bygge opp avdelingen. Selskapet tilbyr gode lønns- og pensjonsordninger, moderne kontorlokaler sentralt på Skøyen med kort vei til offentlige transportmidler.
For spørsmål til stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved rådgiverne Johnny Ristan på tlf 900 10 583 eller Christian Sundre Lauritzen på tlf 900 52 725

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725