Konica Minolta er globalt ledende innen dokumentløsninger og tjenester rettet mot bedriftsmarkedet. Våre produkter og tjenester fokuserer på effektivisering, sikkerhet, digitalisering og kontroll. Skreddersydde løsninger, med riktig kombinasjon av maskinvare, programvare, tjenester og ekspertråd, sikrer at våre kunder får et optimalt driftsmønster og den mest kostnadseffektive drift. Vi mener å ha markedets beste kvalitet og driftssikkerhet på våre produkter. Vår service- og supportorganisasjon sørger for at de løsninger som blir levert driftes og supporteres i samsvar med serviceavtalene. For oss er kundetilfredshet nøkkelfaktoren i vår virksomhet. Konica Minolta har ca. 180 ansatte og en forventet omsetning i 2018 på rundt 440 millioner kroner. Hovedkontoret ligger i nye og moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vårt landsdekkende distribusjonsnett inkluderer egne salgskontorer i 11 fylker samt 30 frittstående forhandlere. Konica Minolta Business Solutions Norway AS er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med ca. 40 000 ansatte.

SE MER “BAK KULISSENE” PÅ @KONICAMINOLTANORGE PÅ INSTAGRAM!

Konica Minolta har som mål å forsterke sin posisjon i markedet gjennom økt omsetning og videreutvikling av eksisterende kunder og nye kunder. Selskapet står foran utfordrende oppgaver og store muligheter i Oslo området.

Vi søker derfor en Salgsspesialist innen området Production Printing, som skal forsterke salgsavdelingene i Oslo. Du skal ha fokus på salg av PP-løsninger inkl. maskinvare, programvare og tjenester

Dette skal oppnås gjennom å ta vare på og videreutvikle en eksisterende kundeportefølje, samt identifisere muligheter hos nye kunder.

Dine hovedoppgaver vil foruten oppsøkende salg, bistå dine kollegaer lokalt med kompetanse og delta i kundepresentasjoner som har fokus på PP-løsninger fra Konica Minolta. Du vil ha ansvar for eget salgsbudsjett.

Kompetanse / Erfaring:

 • Relevant utdannelse, gjerne innenfor IT eller Markedsføring / Salg
 • Fordel med erfaring fra salg til grafisk bransje, print- eller IT-bransjen
 • Du interesserer deg for nye trender og ny teknologi innen IT
 • Du kommuniserer godt og bygger gode relasjoner både internt og eksternt
 • God forretningsforståelse
 • Generell god IT-forståelse

Egenskaper: 

 • Høyt utviklet vinnerinstinkt med vilje til å yte mye for å oppnå målene
 • Trives godt med kundekontakt er engasjert og selvgående
 • God til å bygge relasjoner både internt og eksternt
 • Du har stor arbeidskapasitet og har et vinnende vesen
 • Strukturert og målrettet

Vi tilbyr:

 • Fast lønn og gode provisjons- og bonusordninger
 • Bilordning og kollektive forsikringer
 • Et lærerikt, offensivt og inspirerende salgsmiljø
 • Meget gode utviklings- og karrieremuligheter

For ytterligere informasjon om stillingene ta kontakt med Johnny Ristan på telefon 900 10 583 alternativt e-mail: Johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på telefon 900 52 725 alternativt på e-mail: christian@skarp.as

Søknad sendes may@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as