buy cheap clomid online no prescription prescription assistance program for wellbutrin price of average bathroom remodel buy accutane pharmacy buy propecia online cheap

OP-VERKIS AS (OPV) er et spenstig konsulentfirma i stor vekst som har flere prestisjetunge prosjekter, herunder Holmen Svømmehall som vant Årets bygg 2017 , Jordal Amfi, Risenga ishall, Østfoldbadet, Stavanger svømmehall + en rekke andre store prosjekter. OPV har et forholdsvis ungt og kreativt miljø og erfarne ledere som gir god støtte.

OPV er en sammenslåing av to solide selskaper og har medarbeidere med over 30 års erfaring innen bygg og anlegg med hovedsakelig prosjektering i alle fag, prosjekt- og byggeledelse for store og mindre prosjekter, samt SHA koordinator, uavhengig kontroll og generell rådgiving.

OPV har et tett samarbeid med morselskapet på Island som har mer enn 320 ansatte. Du har som ansatt stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi har i dag 14 ansatte i Oslo, vi har avdeling i Stavanger og jobber nå med å etablere oss i Bergen. OPV har som mål ha rundt 30-40 ansatte i flere fagområder, innen år 2020. OPV er opptatt av å gi nyutdannede en god mulighet for å komme inn i markedet og har mentor ordning, slik at de unge i enhver tid vil ha god faglig støtte.

 

ER DU VÅR NYE PROSJEKT-/ BYGGELEDER ?

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter kan du komme i betraktning til flere av våre prosjekter som Østfoldbadet eller Frisk – Asker hallen som nå er i startfasen. Stillingen rapporterer til Daglig leder

Arbeidsoppgaver;

 • Planlegging, gjennomføring og tilrettelegging av bygg- og anleggsprosjekter
 • Økonomisk oppfølging av egne prosjekter
 • Styring av ressurser i egne prosjekter

Kvalifikasjoner

 • Ingeniør eller teknisk utdannelse innen bygg, VA, VVS eller Elektro med minimum 5 års erfaring med prosjektledelse
 • Erfaring med prosjekteringsledelse er en fordel
 • Fordel med erfaring innen prosjektering, beskrivelser og offentlige anskaffelser
 • Ønskelig med erfaring med ulike entrepriser

Egenskaper

 • Løsningsorientert som finner de gode og enkle løsningene
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • God til å kommunisere både skriftlig og muntlig
 • Evner å jobbe effektivt og selvstendig
 • Trives med å ha flere baller i luften samtidig

Vi tilbyr
En spennende mulighet for å være med på å videre utvikle og bygge opp et godt faglig miljø i et selskap som har satt seg som mål å være toneavgivende innen sitt forretningsområde i løpet av de neste årene. Du vil få gode muligheter til å være med både som en pådriver og bidragsyter til å nå denne målsetningen. Vi tilbyr gode lønns- og pensjonsbetingelser.
Vi holder til i moderne kontorlokaler sentralt på Skøyen med kort avstand til offentlige transportmidler.
For spørsmål til stillingen kontakt vår samarbeidspartner Skarp AS ved Christian Sundre Lauritzen 900 52 725 eller Lars Peder Aune på 419 18 701

Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=69847

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725