KSB er et globalt tysk konsern med ca. 2,1 mill. EUR i omsetning og ca. 16.000 ansatte i over 100 land. KSB er en av de ledende selskaper innen pumper og ventiler globalt, og leverer til all type industri, olje & gass, marine, kjernekraft, energi, VA, sprinkler og VVS. KSB Norge AS har i dag 32 ansatte og omsatte i 2019 for ca. 140 mill. NOK. Vi holder til i nye moderne lokaler nær Ski sentrum.

VI SØKER SELVSTENDIG OG ERFAREN PROSJEKTLEDER

Arbeidsoppgaver;
Våre prosjektledere har ansvaret for å lede personell og underentreprenører for ett eller flere prosjekt. Prosjektene varierer i størrelse opp til 25 til 30 millioner. Våre prosjekter er innen rehabilitering, ombygning, tilbygg og påbygg, alt fra totalentrepriser og generalentrepriser.
I tillegg til produksjonsfasen er våre prosjektledere sterkt involvert i anbuds- og planleggingsfasene. Selskapet legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet og prosjektleder er ansvarlig for at HMS planene i prosjektet følges opp.
Stillingen rapporterer i dag til daglig leder.

Kvalifikasjoner;

 • 10 års erfaring fra bygge bransjen, gjerne tømrer med teknisk fagskole eller annen høyere bygg relatert utdanning.
 • Erfaring fra tilsvarende stilling eller som byggeleder
 • Erfaring med totalentrepriser eller 8405 kontrakter
 • Generelle gode IT kunnskaper og behersker Excel og Word meget godt, en fordel om du også behersker et kalkulasjonsprogram i tillegg.
 •  Det må vises til en god forståelse for selve byggeprosessen/arbeidsflyten.
 • Byggeplasserfaring verdsettes

Personlige egenskaper;

 • • Du evner å jobbe strukturert og selvstendig, selv under press
 • Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig
 • Du har gode lederegenskaper og legger vekt på samarbeid og det å motivere medarbeidere.
 • Du har stå på vilje, er løsningsorientert og ikke redd for å ta i et ekstra tak hvis det er nødvendig.
 • Du har praktisk sans

Vi tilbyr;

En stilling i et selskap som er godt innarbeidet i markedet med et hyggelig og stabilt arbeidsmiljø. Da stillingen inngår i ledergruppen vil du være en sentral person i den videre utvikling av bedriften. Selskapet holder til sentralt i Oslo med kort veg til offentlige transportmidler, benyttes bil er det P plasser tilgjengelig.

For eventuelle spørsmål til stilingen, ta kontakt med Christian Sundre Lauritzen hos Skarp A/S – tlf. 900 52 725

Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=84816

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725