greenstone brand azithromycin price bathroom designs small bathrooms pictures how to buy flagyl online buy clomid cheap no prescription buying clomid online vardenafil prescription where to buy misoprostol tablets fluconazole price in

Konica Minolta er globalt ledende innen dokumentløsninger og tjenester rettet mot bedriftsmarkedet. Våre produkter og tjenester fokuserer på effektivisering, sikkerhet, digitalisering og kontroll. Skreddersydde løsninger, med riktig kombinasjon av maskinvare, programvare, tjenester og ekspertråd, sikrer at våre kunder får et optimalt driftsmønster og den mest kostnadseffektive drift. Vi mener å ha markedets beste kvalitet og driftssikkerhet på våre produkter. Vår service- og supportorganisasjon sørger for at de løsninger som blir levert driftes og supporteres i samsvar med serviceavtalene. For oss er kundetilfredshet nøkkelfaktoren i vår virksomhet. Konica Minolta har ca. 180 ansatte og en forventet omsetning i 2018 på rundt 440 millioner kroner. Hovedkontoret ligger i nye og moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vårt landsdekkende distribusjonsnett inkluderer egne salgskontorer i 11 fylker samt 30 frittstående forhandlere. Konica Minolta Business Solutions Norway AS er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med ca. 40 000 ansatte.

SE MER “BAK KULISSENE” PÅ @KONICAMINOLTANORGE PÅ INSTAGRAM!

Vår regnskapssjef går over i ny stilling i selskapet og vi søker derfor etter ny regnskapssjef som kan ta over en utfordrende stilling i et internasjonalt selskap.

Regnskapssjef

Arbeidsoppgaver

 • Operativt ansvar for hele regnskapsprosessen fra A-Å
 • Delta i budsjett og forecast prosessen
 • Bidra til en videreutvikling av regnskapsavdelingen
 • Månedlig intern og ekstern rapportering i samarbeid med økonomidirektør
 • Avstemming av balansen
 • Ansvar for Skatt- og avgiftsbehandling og rapportering til myndigheter

Kvalifikasjoner

 • Rette vedkommende har en bachelor eller tilsvarende utdannelse innen økonomi
 • Du bør ha minimum 5 års relevant erfaring  gjerne fra revisjon og god forståelse for regnskap.
 • Erfaring fra personalansvar er en fordel
 • Erfaring med lønn
 • Det forventes at du har gode engelsk kunnskaper
 • Generelt god erfaring i bruk regnskapssystemer gjerne fra Navision
 • Den rette kandidaten har “drive”, tar aktivt ansvar er selvstendig og arbeider strukturert og nøyaktig

Konica Minolta er en høyteknologisk bedrift i medvind som kan tilby gode produkter og løsninger der utviklingen er meget stor. Du vil komme inn i et lærerikt og inspirerende miljø med gode avlønningssystemer. Selskapet har gode helse, pensjons- og kollektive forsikringsordninger

Søknad sendes may@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as