cheap paxil online ciprofloxacin online no prescription how much do home additions cost per square foot buy tadacip 20 buy xenical south africa

nsignia sin historie går helt tilbake til 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I mer enn 40 år har vi utviklet den unike kompetansen vi har på våre britiske og ikoniske bilmerker; Jaguar, Land Rover, Morgan og Aston Martin. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for fire av verdens mest attraktive merkevarer, og siden oppstarten har vi arbeidet systematisk med å opparbeide et tillitsforhold til våre kunder.

Vi har representert Jaguar i over 30 år ± både som importør og forhandler. Da Land Rover kom med i porteføljen vinteren 2012, ble selskapsnavnet endret fra Jaguar Norge til det merkenøytrale AS INSIGNA, et selskap som allerede var eneforhandler av Aston Martin og Morgan. Vi har vært eneforhandler for Aston Martin siden 1993 og Morgan siden 2007, da vi overtok etter Roadster Square. INSIGNIA representerer med andre ord en unik kompetanse med lang erfaring, spesialutdannede teknikere samt en entusiastisk og kunnskapsrik salgsstab.
INSIGNIA skal være et forbilde i Premium Luxury-segmentet og vår ønskede posisjon er å være kjent som den forhandleren som gir deg de beste bilopplevelsene. For å bruke en referanse fra hotellbransjen: Vi skal levere femstjerners bilopplevelser med personlighet og entusiasme. Vi kaller det THE INSIGNIA EXPERIENCE!

Jaguar Land Rover lanserer mange nye og spennende bilmodeller og i den forbindelse har vi behov for å utvide vårt salgsteam

Insignia sin historie går helt tilbake til 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I mer enn 40 år har vi utviklet den unike kompetansen vi har på våre britiske og ikoniske bilmerker; Jaguar, Land Rover, Morgan og Aston Martin. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for fire av verdens mest attraktive merkevarer, og siden oppstarten har vi arbeidet systematisk med å opparbeide et tillitsforhold til våre kunder.

Vi har representert Jaguar i over 30 år ± både som importør og forhandler. Da Land Rover kom med i porteføljen vinteren 2012, ble selskapsnavnet endret fra Jaguar Norge til det merkenøytrale AS INSIGNA, et selskap som allerede var eneforhandler av Aston Martin og Morgan. Vi har vært eneforhandler for Aston Martin siden 1993 og Morgan siden 2007, da vi overtok etter Roadster Square. INSIGNIA representerer med andre ord en unik kompetanse med lang erfaring, spesialutdannede teknikere samt en entusiastisk og kunnskapsrik salgsstab.
INSIGNIA skal være et forbilde i Premium Luxury-segmentet og vår ønskede posisjon er å være kjent som den forhandleren som gir deg de beste bilopplevelsene. For å bruke en referanse fra hotellbransjen: Vi skal levere femstjerners bilopplevelser med personlighet og entusiasme. Vi kaller det THE INSIGNIA EXPERIENCE!

Salgskonsulent

Arbeidsoppgaver

Jaguar og Land Rover har en svært sterk posisjon i Premium Luxury-segmentet. Med nye, effektive og miljøvennlige drivlinjer (Hybrid og EL) på vei inn i porteføljen, vil merkene være posisjonert for å ta en enda større del av det totale norske bilmarkedet.  Vi søker en person som brenner for bil og som har et sterkt ønske om å ta en viktig rolle i et helt nytt kapittel i Jaguar og Land Rover´s historie.

Kvalifikasjoner

 • Gjerne høyskoleutdannelse
 • Salgserfaring fra bilbransjen. Gjerne erfaring med hybrid og/eller EL.
 • God erfaring med finansiering
 • Stor interesse for bil og utviklingen i bilbransjen
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper
 • Gode IT-kunnskaper og stor interesse for teknologi

Egenskaper

 • Du motiveres av å skape gode resultater og evner å prioritere de rette arbeidsoppgavene for å nå dine mål
 • Du har stor respekt for kunden, vil være en god rådgiver og du trives med å snakke med mennesker
 • Du er selvstendig, men liker også å samarbeide med andre
 • Du er ærlig, ryddig og strukturert
 • Du er kreativ, utadvendt og har godt humør

Vi tilbyr

 • Et solid firma med et godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Du vil jobbe i et meget kompetent miljø med noen av verdens mest anerkjente merkevarer
 • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringer og solid pensjonsordning.
 • Kurs og annen relevant opplæring.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599 eller Johnny Ristan på mobil 900 10 583

Søknad sendes may@skarp.as

Rolf Arne Berg

Mobil: 951 82 599

rolf@skarp.as