cost laser eye surgery ontario buy kamagra sheffield buy kamagra melbourne online prescription for accutane buy cytotec baguio where to buy finasteride can you buy clomid over the counter order zithromax

Tjuvholmen Drift er datterselskap av Selvaag Eiendom som utvikler, leier ut og drifter eiendommer med et bærekraftig perspektiv, til glede for både dagens kunder og fremtidige generasjoner. Eiendommen som driftes finner du bl.a. på Tjuvholmen, Løren, i Silurveien og flere adresser i Oslo og omegn. Tjuvholmen Drift har høy kvalitet på driftstjenestene – mye basert på en samlet drift av områder. I Selvaag Eiendom står initiativ og redelighet som bærebjelker i virksomheten. Det har vi vist gjennom et stort antall prosjekter, hvor vi forvalter og utvikler bygulv og eiendommer som utfordrer. Når vi våger å være nyskapende, åpner vi samtidig for nye muligheter og får mer ut av mindre. Med en stolt historie som solid investeringspartner, ønsker vi hele tiden å ha blikket rettet fremover, gjennom å utvise skaperkraft, omtanke, være engasjerte og forutseende. Slik kan vi som aktør utgjøre en forskjell i samfunnet, til nytte og glede, i dag, og i morgen.

Teknisk Vaktmester

Tjuvholmen Drift, avdeling Løren har behov for å ansette en teknisk vaktmester med fokus på de ulike tekniske fagene med en god generell kompetanse på ulike områder. Arbeidsoppgavene vil i stor grad være knyttet til Selvaag Eiendom sine bygg på Løren, men andre steder/eiendommer kan bli aktuelle

Arbeidsoppgaver:

 • Teknisk vedlikehold av Selvaag Eiendom sine bygg
 • Ansvarlig FDV-dokumentasjon
 • Vedlikeholdsplaner
 • Fakturahåndtering
 • Oppfølging av kunder og leverandører
 • Være del av bedriftens bakvaktsordning
 • Stillingen rapporterer til driftssjef

Kvalifikasjoner:

 • Gjerne Fagbrev inne områder som elektriker, rørlegger, snekker etc.
 • Dokumenterte resultater og god relevant praksis kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Teknisk kompetanse knyttet til drift av bygg
 • Relevant praksis innen drift og vedlikehold av bygninger og tekniske anlegg.
 • Erfaring med varierte driftsoppgaver.
 • Gode norskkunnskaper samt engelsk muntlig

Personlige egenskaper:

 • Du trives med en hektisk hverdag og har stor arbeidskapasitet
  Du er serviceinnstilt og løsningsorientert
 • Gode samarbeidsevner
 • God økonomisk forståelse
 • Førerkort Kl. B

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode utviklingsmuligheter og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Godt arbeidsmiljø

Spørsmål til stillingen kan rettes til vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på tlf. 900 10 583, mail: Johnny@skarp.as eller Lars Peder Aune på tlf. 419 18 701, mail: Lars@skarp.as

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=70646

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as