KSB er et globalt tysk konsern med ca. 2,1 mrd. EUR i omsetning og ca. 16.000 ansatte i over 100 land. KSB er en av de ledende selskaper innen pumper, ventiler og service globalt, og leverer til all type industri, olje & gass, marine, kjernekraft, energi, VA og VVS. KSB Norge AS har i dag 34 ansatte og omsatte i 2020 for ca. 141mill. NOK. Vi holder til i nye moderne lokaler nær Ski sentrum. I tillegg har vi en lokal tilknytning til Stavanger og Porsgrunn.

KSB Norge AS er i vekst og ønsker derfor å styrke sitt salgsapparat med en ny selger innenfor industri med salg av nye produkter og servicetjenester. Vi søker person med mekanisk/teknisk bakgrunn, gjerne med erfaring fra industrien eller lignende stilling. Stillingen er lokalisert på vårt kontor i Ski, men kan også være lokalisert på vårt kontor på Herøya (Porsgrunn) etter en tid.

Arbeidsoppgaver

 • Salg av pumper, ventiler, prosjekter og service.
 •  Kundebesøk
 •  Utarbeidelse av tilbud og oppfølging av disse
 •  Dokumentasjon og prosjekt oppfølging
 •  Reiseaktivitet må påregnes

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse. Relevant erfaring innen Industri kan kompensere for formell utdanning
 • Gjerne noe produktkunnskap innenfor pumper og/eller ventiler
 • Du må kunne kommunisere godt på norsk og engelsk
 • Gode datakunnskaper

Personlige egenskaper

 • Du er en blid, hyggelig, utadvendt og engasjert person
 • Du er serviceinnstilt og har høy arbeidskapasitet
 • Du er strukturert og systematisk
 • Du er nøyaktig og har yrkesstolthet
 • Du er fremoverlent og litt “utålmodig

KSB Norge AS kan tilby deg
Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et solid firma med et faglig kunnskapsrikt og godt arbeidsmiljø. Hyggelige kollegaer og med stor påvirkning over egen arbeidssituasjon. Kantine og treningsrom. Konkurransedyktige betingelser, inklusive firmabil og gode forsikring- og pensjonsordninger.
For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599 eller Johnny Ristan på mobil 900 10 583.

Rolf Arne Berg

Mobil: 951 82 599

rolf@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as