cheap flagyl online buy zithromax usa can you buy furosemide over counter average cost renovate bathroom silagra 50 price buy metronidazole powder

Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klima-, automatikk og kjøleanlegg. Selskapet har i dag ca 200 ansatte, kontorer 7 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker, (Asker, Hønefoss, Moss, Jessheim, Stokke, Oslo samt Trondheim) og omsetter for over 550 millioner kroner i året. Selskapet er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan.
Bryn Byggklima AS ønsker å være en rådgivende samarbeidspartner innen ventilasjon og inneklimafaget. Virksomheten er organisert i to divisjoner. Entreprise og ettermarked.

 

Prosjektleder ved avdeling renluftsteknikk, en utfordrende stilling innen ventilasjon

Bryn Byggklima er i sterk vekst og vår avdelingen renluftsteknikk opplever en økende oppdragsmengde og i den forbindelse har vi behov for å øke vår bemanning med en prosjektleder ved kontoret i Oslo alternativt Asker.
Avdeling Renluftsteknikk har 12 ansatte hvorav 9 arbeider ut fra  kontorene i Oslo  og Asker, i tillegg til 3 ansatte ved Trondheimskontoret. Avdelingen renluftteknikk har en meget god markedsposisjon i hele landet og gjennomfører tverrfaglige prosjekter innen spesialfeltene renrom, sikkerhetslaboratorier og operasjonssaler ved sykehus samt laboratorieventilasjon, labstyring og romtrykkstyring
Avdelingen utfører også renluftsteknisk service ved hjelp av våre sertifiserte spesialutdannede serviceingeniører.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektledelse / ofte tverrfaglig
 • Prosjektutvikling og prosjektering
 • Utarbeidelse av tilbud
 • Markedsføring og kundeoppfølging
 • Teamarbeid på avdelingen

Kvalifikasjoner

 • Ingeniør VVS eller annen teknisk utdannelse på høyskolenivå. Annen relevant bakgrunn vil også bli vurdert
 • Erfaring fra prosjektledelse eller rådgivning er ønskelig
 • Erfaring med bruk av elektronisk tegneverktøy som autocad-REVIT o.l som arbeidsverktøy
 • Gode samarbeidsevner og et ønske om å skape et godt arbeidsmiljø
 • Økonomisk / forretningsmessig / markedsmessig forståelse
 • Må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Strukturert og ryddig
 • Relasjonsbygger med gode samarbeidsevner
 • Interesse for egenutvikling
 • Engasjert og selvstendig

Bryn Byggklima kan tilby en unik mulighet til å arbeide i et solid og seriøst selskap innen spesialområdet renluftsteknikk. Du vil få gode muligheter for faglige utfordringer i tverrfaglige prosjekter  og være med på en reise for å videreutvikle avdeling renluftsteknikk. Du vil arbeide  i et  stekt faglig miljø med dyktige og flinke medarbeidere. Gode opplærings- og utviklingsmuligheter innen renluftsteknikk. Gode pensjonsordninger og gruppelivsforsikring i Gjensidige samt bedriftshelsetjeneste.Tilgang på firmahytte på Skåbu og leilighet Norefjell. Konkurransedyktige betingelser.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på mobil 900 52 725, mail: christian@skarp.as.

Søk her:https://skarp.recman.no/job.php?job_id=218056

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as