PLM Group er den største forhandleren av SOLIDWORKS i Norden og Baltikum, med dedikerte ekspertteams i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland og Latvia. PLM Group er et selskap i konstant utvikling, og er alltid oppdatert på det siste innen teknologiutvikling, og har den høyeste kompetansen innen programvare og 3D-print.

PLM Groups ledelsesstruktur kjennetegnes med effektive og korte beslutningsveier og har store forventninger til sine ansatte, samtidig som det gis gode muligheter for at den enkelte kan skape sitt eget arbeidsmiljø og karriere innen PLM Group.

Med mer enn 145 ansatte i Nord-Europa og Baltikum gjør det oss til en kompetent samarbeidspartner i verdensklasse. Vårt hovedmål er å hjelpe våre kunder med å oppnå suksess med 2D og 3D CAD, 3D-print, teknisk støtte, opplæring og teknisk assistanse i form av konsulentvirksomhet innen programvare.

SOLIDWORKS-løsninger benyttes til å utvikle 3D-data for design, produksjon, simulering, leveringer og produktforbedringer – raskere og mer kostnadseffektivt.

 

 

 

PLM Group gir deg muligheten til å bli en av Norges dyktigste tekniske konsulenter i 3D SOLIDWORKS og Dassault programmer!

Med PLM Group får du mulighet til kompetanseutvikling og være oppdatert på de siste versjonene av SOLIDWORKS og 3DEXPERIENCE produktportefølje. Du tilfører PLM Group ditt brennende engasjement i det å utvikle programvareløsninger i SOLIDWORKS.

Hos PLM Group vil ditt overordnede mål være å bistå kunder med å optimere deres programvareløsninger til å utvikle nye og bedre produkter. Suksessfaktorene er kompetanse, gode programvareverktøy og personlig engasjement med fokus på kundene.

Som teknisk konsulent vil du få en variert hverdag med rådgivningsoppgaver og deltagelse på mindre til mellomstore prosjekter. Du får også avhjelpe 2. linje support med oppgaver der det er behov for dybdekompetanse, kursinstruktør for avansert bruk av Dassault produkter og bistå salg i kundemøter der det er behov for ekspertkompetanse i SOLIDWORKS. Du vil inngå i et nordisk team med tekniske konsulenter og vil rapportere til teamets tekniske sjef. Du vil hovedsakelig jobbe mot norske kunder og arbeidssted vil være Lillestrøm, plassert 10 min. fra Oslo S.

Av utdannelse har du gjerne en ingeniør Bachelor innen mekanikk eller IT. Det vil være en fordel om du har en utdannelse innen industriell produksjon eller teknisk design med bruk av CAD verktøy, fortrinnsvis SOLIDWORKS. Denne stillingen krever at du har minimum 2 til 3 års erfaring med bruk av 3D CAD. Har du erfaring med SOLIDWORKS vil det vektlegges det samme med erfaring med PDM.

Vi ser etter kandidater som i kundemøter kommuniserer på en overbevisende- og troverdig måte og som er kunderettet i sin adferd med god forretningsforståelse. Da du også får prosjektroller er det viktig at du er strukturert, har god tallforståelse og er en problemløser. Er du i tillegg nysgjerrig, ønsker å holde deg oppdatert på utviklingen i ditt fagfelt, ser viktigheten av å overføre kunnskap til andre er dette personlige egenskaper som vil bidra til at du vil lykkes i denne stillingen.

PLM Group er et nordisk selskap så ved siden av gode norsk kunnskaper er det også krav til gode engelsk kunnskaper da konsernspråket er engelsk.

– Vi vil gjerne snakke med deg, ikke nøl med å sende din søknad.

Spørsmål til stillingen kan rettes til vår rekrutteringspartner Skarp as ved Christian Sundre Lauritzen mobil 900 52 725 eller Johnny Ristan, mobil 900 10 583 alternativt Technical Manager PLM Group for Norway and Finland, Morten Ingemann Thaysen, på tlf +45 29918711

 

Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=221389

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725