Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med ca 41.000 ansatte. I Norge teller selskapet rundt 120 medarbeidere fordelt over hele Norge, i tillegg til en rekke forhandlere.

 

Konica Minolta Business Solutions Norway AS søker etter en erfaren BID Manager som kan være med oss på reisen videre. Vi ser etter deg som trigges av å finne løsninger på komplekse utfordringer! Vi tilbyr en dynamisk og innholdsrik hverdag på en plass med høyt tempo og inspirerende kultur i veggene!
Er du strukturert, har god formuleringsevne, relevant erfaring- og utdannelse samt god arbeidskapasitet? Da ønsker vi gjerne å prate med deg.

Informasjon om stillingen
Som BID Manager i Konica Minolta vil du overvåke, evaluere og prioritere anbudsprosesser i privat og offentlig sektor. Du vil fungere som en prosjektleder for alle de større anbudsprosessene, der du vil jobbe tett med administrativ- og operativ ledelse i Konica Minolta. BID Manager er ansvarlig for all kommunikasjon med kunde frem til avtaleinngåelse. Du vil også delta på presentasjonsmøter med selskapets største og viktigste eksisterende- eller potensielle kunder. Du vil bli en del av et fremoverlent og høykompetent team, preget av samarbeid og en god dose sportsånd. Vi vil utfordre deg, og samtidig gi deg tryggheten du trenger for å kunne kaste deg ut i nye utfordringer.
Opptatt av å gi tilbake til planeten? Konica Minolta er blant verdenstoppen av miljøbevisste organisasjoner.

Noen av dine ansvarsområder:

 • Besvare anbud herunder kvalifisering basert på KM evne til å besvare.
 • Initiere og lede prosjektgruppen i anbudsfasen
 • Planlegge og lede overlevering til operativ drift når anbud er vunnet.
 • Holde oversikt over viktige og kommende anbud i Fiscal året i samarbeid med salgsdirektør
 • Sørge for at selskapet til enhver tid følger gjeldende regler for godkjennelser i anbudsbesvarelsen
 • Oppnåelse av salgsmål relatert til anbud i det Norske markedet

Forventet erfaring:

 • Erfaring fra tilbuds- og kontraktarbeid og prosjektledelse
 • Erfaring med visuell utforming av dokumenter, herunder Microsoft Office-pakken og Adobe
 • Kjennskap til regelverk for offentlige anskaffelser
 • Meget gode språk- og kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
 • God forretningsforståelse
 • Høyere utdanning innen markedsføring, økonomi, jus eller administrasjon, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
 • Erfaring fra salg av software-løsninger og profesjonelle tjenester

Personlige egenskaper

 • Som person er du løsningsorientert og ansvarlig. Du samarbeider godt både med kunder, og i team.
 • Stor arbeidskapasitet, og håndterer stress
 • Serviceinnstilt med gode samarbeidsevner
 • Profesjonell og seriøs fremtoning som vekker tillit og respekt
 • Strukturert og effektiv
 • Løsningsorientert, strukturert og punktlig

Hva kan vi tilby deg?

Du blir en del av en organisasjon med fokus på bærekraft i verdensklasse (Ranking: nr. 41 i verden!). Full frihet under ansvar og stor tillit fra alle nivåer gir deg en fleksibel hverdag med et fokus på mangfold og trivsel i en kultur og et engasjement vi er stolte av. Du vil få gode karriere- og utviklingsmuligheter i et globalt selskap i vekst og få status som Microsoft Global Management Partner . Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og forsikrings- og pensjonsordninger

Ikke nøl med å ta kontakt da utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende.
For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner i Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på mobil 900 52 725, mail: christian@skarp.as.å e-mail: christian@skarp.as

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=226287

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Christian Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as