Mark Information er markedsledende leverandør av Workforce Management løsninger i Norden med mer enn 400 kunder, over 1000 installasjoner og 300 000 daglige brukere innenfor de fleste bransjer. Våre ProMark løsninger hjelper virksomheter med å øke produktiviteten og oppnå besparelser gjennom planlegging av ressurser til rett tid og oppgave og som sikrer rett avlønning på en effektiv måte.
Mark Information er grunnlagt i 1981 og har rundt 50 ansatte. Virksomheten har hovedkontor i Lyngby like utenfor København og er også representert i Norge, Sverige, Storbritannia og Romania. For ytterligere informasjon om virksomheten se; www.mark-info.no.

 

Mark Information Norge er i vekst og vi søker applikasjonskonsulent til vår Workforce Management løsning ProMark som hjelper virksomheter med å optimalisere produktiviteten og oppnå besparelser gjennom en smartere planlegging av ressursene.

Stillingsbeskrivelse
Våre kunder er fra mindre selskaper til store internasjonale konsern innen de fleste bransjer. Sammen med de andre konsulentene i Professional Service vil du være ansvarlig for implementering og igangkjøring av nye kunder og at våre eksisterende kunder får en optimal verdi av deres ProMark løsning. Du vil også bistå salg med innsalg av ProMark Workforce Management løsninger til mulige nye kunder.
Som konsulent kommer du til å være med i utviklingen og forbedringen av Promark for å sikre at vår løsning utvikler seg i takt med kundenes krav og behov innenfor Workforce Management.
Stillingen rapporterer til leder av Professional Services (PFS).

Faglig kompetanse/erfaring
Den ideelle kandidat forventes å ha en relevant utdannelse, men relevant erfaring vektlegges tyngst. Det forventes at du har minimum tre til fem års erfaring innen implementering av IT løsninger som ERP løsninger, lønn, HR eller lignende. Det er en stor fordel om du har kjennskap til avtaler, tidsregistrering, eller bemanningsplanlegging. Kjennskap til Workforce Management løsninger, integrasjoner og prosjektledelse vil være en fordel, men ikke et krav.

Personlige egenskaper
Vårt mål er å øke markedsandelen i Norge og vi ser etter en person som ser dette som en spennende utfordring og som motiveres av å skape resultater sammen med andre.
Som person er du;

  • Forretningsorientert, oppsøkende og god til å bygge relasjoner.
  • Utadvendt og god til å kommunisere med alle typer mennesker.
  • God faglig innsikt og ditt engasjement for Management Workforce løsninger skaper resultater.
  • Strukturert og i stand til å håndtere flere oppgaver samtidig.
  • Fleksibel med hensyn på noe reising, da du kan få ansvar for kunder i hele Skandinavia.
  • Det vil være en fordel om du forstår dansk og svensk. Det forutsettes at du behersker godt engelsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr
Du får en selvstendig og spennende rolle i en veletablert, markedsførende og ambisiøs virksomhet som står ovenfor en spennende reise. Du får mulighet for å tilegne deg en dyp faglig innsikt i Workforce Management løsninger og fungere som forretningsrådgiver for dine kunder.
Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, hvor samarbeid og kompetansedeling er sentrale temaer og at det skal være en god balanse mellom arbeid og fritid. Vi arrangerer sosiale arrangementer et par ganger i året på tvers av landegrensene.
Vi tilbyr en attraktiv lønnspakke i forhold til dine kvalifikasjoner.

Arbeidssted er Dronning Eufemias Gate 6   0191 Oslo

Skarp as ivaretar rekrutteringsprosessen og spørsmål til stillingen kan rettes til senior partner Christian Sundre Lauritzen på tlf 900 52 725 eller mail christian@skarp.as alternativt seniorpartner Johnny Ristan på tlf 900 10 583 eller mail johnny@skarp.as.

 

Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=234683

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725