AS Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns – for både fritids- og proffmarkedet. I dag omsetter Kellox gruppens 23 medarbeidere for vel 350 mill kroner. Honda er selskapets største leverandør, et merke som er verdenskjent for sin kvalitet og pålitelighet innen marine utenbordsmotorer, motorsykler og ATV. Andre kjente merkevarer i selskapet Tohatsu utenbordsmotorer og båtmerkene Terhi, Northmaster, Coaster, Oceanmaster og Micore samt Kymco innenfor moped og ATV. I tillegg samarbeider Kellox tett med båtleverandører som Gemi, Pioner, Sandstrøm og River mfl.. Alt salg skjer via et nett av forhandlere og verksteder over hele Norge, Sverige og nå Danmark, hvorav vel 100 forhandlere dekker marine sektoren. Det som driver oss er et brennende engasjement for alt som beveger seg med propell bakpå eller på to og fire hjul. En lidenskap vi deler med alle våre dedikerte og dyktige forhandlere. Vår lange fartstid, velsmurt supportapparat og velrennomerte varemerker har gitt oss en unik posisjon i markedet. Vi kjenner markedet, forhandlerne, kundene, produktene og mulighetene svært godt. Den posisjonen og kunnskapen er vi stolte av og lover at ambisjonene er høye også for fremtiden.

 

Kellox har et godt grep på markedet innenfor Marine i Norge og Sverige og ønsker nå å øke sitt fokus ved å opprette en ny stilling som Salgs-og Markedsjef for Marine. Vedkommende vil få det totale ansvaret for selskapets forretningsområde Marine i Norge, Sverige og Danmark.

Arbeidsoppgaver
En av hovedoppgavene vil være å utvikle en strategi for videreutvikling av nevnte forretningsområde i Kellox, for gjennom det å oppnå de mål som er satt. Dette skal i hovedsak skje ved å videreutvikle det eksisterende forhandler- og distribusjonsnettet

Anvarsområder

 • Totalansvar for forretningsområdets økonomiske resultater og utvikling av forhandler- og distribusjonsnettet
 • Operativ delaktig i alle salgsprosesser som bestillinger, kundecaser, salg og ordre.
 • Ansvar for varesortiment, kapitalvarer, deler og utstyr og vedlikehold av agenturene
 • Utarbeide årlige markedsplaner inkl. utstillinger, og forhandlerkonferanser i samarbeid med markedskoordinator
 • Proaktivt søke etter endringer og nye muligheter i markedet
 • Tilegne seg kunnskap om eksisterende produktportefølje og trender, inkludert engrossalg og detaljhandel
 • Gjennomføre salgs- og markedsføringsaktiviteter for aktivt bidra til å utvikle eksisterende og mulige nye forhandlere innenfor selskapets merkevareprofil
 • Utarbeide markeds- og aktivitetsplaner

Ønskede kvalifikasjoner

 • En genuin interesse for marinesektoren både for båt og motor
 • Utdannelse tilvarende Bachelor nivå gjerne med fokus på markedsføring, salg og økonomi. God relevant bransjeerfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Erfaring med salg av marine produkter gjennom forhandlere
 • God bransje- og forretningsforståelse
 • Ledererfaring
 • Generelt gode IT kunnskaper samt engelsk både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

 • Strukturert, ryddig og selvstendig
 • Analytisk og strategisk
 • God kommunikator
 • Sterk relasjonsbygger, du skaper tillit
 • Har en genuin interesse for båt / maritime miljø

Vi søker fortrinnsvis den som skal ha arbeidsted på Trollåsen

AS Kellox kan tilby deg
En utfordrende stilling i et velrennomert solid selskap som er ledende i sin bransje og med mange gode forhandlere. Et godt arbeidsmiljø med høy trivsel og stor innflytelse på egen hverdag. Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjonsordninger og helseforsikring. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på mobil 900 52 725, mail Christian@skarp.as

Søk her : https://skarp.recman.no/job.php?job_id=226899

Johnny Ristan

Mobil:90010583

johnny@skarp.as