Med over 60 års erfaring innen elektro har Ing. Rasmussen & Strand formet samfunnet i et par generasjoner. Firmaet ble etablert i 1955 og er nå eid delvis av de ansatte, og de siste 30 årene har vi holdt til i egne lokaler på Skøyen i Oslo.
Vi følger gjerne byggeprosessen hele veien fra forprosjekt til ferdigstillelse: avklaring av krav og forskrifter, utarbeidelse av løsninger, tverrfaglig koordinering, produksjonsgrunnlag, oppfølging på anlegg med byggherre og entreprenør, samt sluttdokumentasjon.
De siste tiårene har samferdsel vært et voksende satsingsfelt, men vi har også stolte tradisjoner innen bygg og belysning

Innen elektrosamferdsel har vi nå fått flere rammeavtaler og vi regner med å få flere i løpet av året. Vi har nå behov for å bli flere rådgivere og søker i denne omgang etter nyutdannede elektroingeniører med en Bachelor eller Master innen Elkraft eller Automasjon, og vi oppfordrer kvinner til å søke

Synes du elektrosamferdsel høres spennende og interessant ut, har du nå muligheten til å tilegne deg kompetanse i et av Norges mest anerkjente rådgivningsmiljøer innen fagområdet med fokus på veg og tunell.
Utefra kompetanse og interesse vil du få oppgaver innen;

 • Lys
 • Tavler
 • Sikkerhetsutrustning
 • Teleinstallasjoner
 • Automasjon

Du vil jobbe med store og små samferdselsprosjekter sammen med våre oppdragsgivere. Vi har inngått flere rammeavtaler med Statens Vegvesen og Nye Veger og vi samarbeider tett med de større entreprenørselskapene i Norge på store veg- og tunell prosjekter.

Kvalifikasjoner; 

 • Du har en høyskoleutdannelse (Bachelor/Master) innen elkraft eller automasjon
 • Du behersker norsk meget godt og formulerer deg med faglig tyngde både skriftlig og muntlig.
 • Du har kompetanse/kjennskap til prosjekteringsverktøy som Novapoint, AutoCad eller Revit.

Personlige egenskaper;

 • Du er omgjengelig, utadvendt og har gode samarbeidsegenskaper
 • Du evner å stå i stormen og står for dine meninger selv om du møter motstand
 • Du jobber strukturert og er opptatt av å holde tidsfrister
 • Du ser det som naturlig å dele kunnskap med dine kollegaer for at vi sammen kan bli bedre
 • Du mestrer høyt arbeidspress i perioder

Vi tilbyr;
En interessant stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap som har et godt renomme i bransjen som har det største fagmiljøet i tunell prosjektering elektro i Norge.
Et arbeidsmiljø med gode kollegaer og takhøyde hvor eget initiativ verdsettes. Sentralt beliggende arbeidssted på Skøyen i Oslo med kort avstand til offentlig kommunikasjon som tog, trikk og buss. Mulighet for biloppstillingsplass.
Spørsmål til stillingen rettes til vår rekrutterings samarbeidspartner Skarp AS ved seniorpartner Christian Sundre Lauritzen tlf. 90 05 27 25 eller seniorpartner Johnny Ristan tlf. 900 10 583.

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=187723

 

Christan Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as