Wendre Group er en av Europas største produsenter av sengeprodukter. Vi hjelper folk med å få best mulig søvn, innredning av soverom og andre områder som er tiltenkt hvile. Vi tror at riktig søvn er hjørnesteinen i livskvaliteten. For å tilby en bedre søvn har vi utvidet produksjonen vår fra dyner og puter til alt som har med en god natts søvn å gjøre, inkludert springmadrasser, senger og møbler. Med våre egne produksjonsenheter i Estland og Polen har vi en årlig produksjonskapasitet på 12 millioner dyner og puter og 600.000 senger og madrasser. Wendre Group har salgskontorer i Tyskland, Polen, Sverige, Finland og Estland. Kundene inkluderer mange av de ledende europeiske butikkjeder innen møbler og hjemmetekstiler såvel som den profesjonelle delen av bransjen. Wendres omsetning utgjør M €120 og har rundt 900 ansatte. Hoveddelen av virksomheten vår er private labels, men vi lykkes også med våre egne merker Familon, Wendre og Geska. Wendre Group er miljøbevisst og bruker det siste av teknologier for å gjenbruke opptil 95% av restene av produksjonen.
Mer informasjon på http://www.wendre.com/

Salgssjef Norge
Wendre Group, et av Europas største sengeselskap

Wendre Group er Svensk selskap etablert i flere europeiske land og er representert i  Norge gjennom ulike kjeder og butikker. Wendre Group ønsker nå å øke sin satsning i Det Norske markedet og  søker nå etter en salgssjef for Norge.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle og implementere salgs- og markedsføringsplaner i henhold til strategiske planer og budsjett for forretningsenheten.
 • Aktiv utvikling av nøkkelkunder og potensielle kunde.
 • Operasjonell gjennomføring av salgs- og markedsføringsplaner. Salgstrening for butikkpersonell og håndtering av reklamasjoner.
 • Stadig søke etter nye muligheter for å kunne øke salgsveksten og lønnsomheten.
 • Eie distribusjon- og produktporteføljestrategien for Forretningsenheten i henhold den lagte strategiske planen.
 • Overvåke og handle på bakgrunn av endringer i markedet og/eller konkurrenters produkter, salgs- og markedsføringsaktiviteter.
 • Gjøre markeds- og kundeinnsikt om til portefølje og produktstrategier som vil øke vår ytelse.
 • Vedlikeholde et langsiktig produktkart og strategi pr kategori og markedssegment for hver nøkkelkonto,.
 • I tett samarbeid med vårt produktutviklingsteam, sørge for en langsiktig produktportefølje og strategi for hver produktkategori og markedssegment for den enkelte nøkkelkunde.

Erfaring

 • 10+ års erfaring innen salgsledelse eller Key Account management, gjerne med 3+ års erfaring med større butikkjeder i Norge.
 • God forretningsinnsikt og forståelse for viktige KPI’er for kunne foreta riktige prioriteringer og planlegge aktiviteter. God forståelse av markedene for boliginnredning / søvnløsninger, ideelt sett fra et internasjonalt miljø.
 • Høyere utdanning i økonomi, bedriftsøkonomi, markedsføring eller lignende.
 • Erfaring fra en kommersiell Category managementrolle er en fordel.
 • Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

 • Strukturert, selvgående, må kunne ta eierskap og egne beslutninger.
 • Sterke analytiske ferdigheter og strategisk tenkning.
 • Systematisk tilnærming, nøyaktig og god til å styre sin egen tid.
 • Naturlig kommersiell holdning, god business forståelse og evner til å se muligheter

Wendre kan tilby 

En stilling i et veldig solid selskap og en av Europas største produsenter av sengeprodukter. Wendre har ytterligere vekstpotensial, og parallelt er vi åpne for å vokse gjennom potensielle oppkjøp, så dette er utfordrende muligheter i spennende tider. Vi lanserte en selskapsstrategi for 2020-2023, noe som gir den nye salgssjefen en stor eksponering og innflytelse og mulighet til å være en del av fremtiden i selskapet . I rollen som salgssjef i Norge er ditt mål å utvide dyne, pute- og madrassvirksomhet. Vår forpliktelse er å levere løsninger til soverommet i verdensklasse som virkelig gir tilfredsstillende verdi til våre kunder og til glede for våre sluttbrukerne.

Dette er en fast stilling som ønskes besatt så snart som mulig. Arbeidsstedet vil være fra hjemmekontor. Det vil legges til rette for at arbeidsforholdene vil være i henhold de til enhver tid de lokale lover og regler.  Stillingen medfører utstrakt reisevirksomhet i Norge, men også i Europa.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail johnny@skarp.as eller Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599, mail rolf@skarp.as

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=178776

 

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Rolf Arne Berg

Mobil 951 82 599

rolf@skarp.as