Konica Minolta Business Solution Norway er en komplett partner innen IT og digitalisering. Vi gjør IT enklere for norske bedrifter og har bidratt til at våre kunder har blitt mer konkurransedyktige og effektive. I tillegg til kjente tjenester innen multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje, leverer Konica Minolta teknologisk ledende løsninger innenfor sikkerhet og overvåkning. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 41.000 ansatte. I Norge teller selskapet rundt 120 medarbeidere, i tillegg til en rekke forhandlere. I dag er Konica Minolta et av verdens mest bærekraftige selskap og vi står stolt ved mottoet vårt «Giving shape to ideas».

 

 

 

Konica Minolta har de siste årene hatt en sterk vekst innenfor våre IT-forretningsområder.  Våre digitalisering, data analyse og skytjenester, sammen med våre intelligente videoløsninger gir oss enorme muligheter. I den forbindelse ønsker vi å styrke laget med en Key Account Manager IT og Intelligente videoløsninger. 

 Key Account Manager IT og intelligente videoløsninger

Arbeidsoppgaver

  • Du vil ha ansvar for å nå eget og felles budsjett av salg av selskapets IT løsninger med fokus på våre intelligente videoløsninger.  
  • Dette skal oppnås gjennom å utvikle en eksisterende kundeportefølje, og identifisere muligheter hos nye kunder
  • Avdekke og finne behov for ulike løsninger i samarbeid med kunden.
  • Arbeide i henhold til selskapets mål for kundeopplevelse og kvalitet.

Kvalifikasjoner

  • Salgerfaring med dokumenterte resultater. 
  • Relevant høyere utdannelse, erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Kunnskap om løsningssalg, innenfor et eller flere av områdene digital informasjonshåndtering, IT-infrastruktur, video og sensorteknologi.
  • En entusiastisk og energisk person med gode kommunikasjonsevner.
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter på Norsk og Engelsk 

Hva kan vi tilby deg?
Du blir en del av en organisasjon med fokus på bærekraft i verdensklasse (Ranking: nr. 41 i verden!). Full frihet under ansvar og stor tillit fra alle nivåer gir deg en fleksibel hverdag. Vi har fokus på mangfold og trivsel og et engasjement vi er stolte av. Du vil få gode karriere- og utviklingsmuligheter i et globalt selskap i vekst med status som Microsoft Global Management Partner. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og forsikrings- og pensjonsordninger.

 

Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=244388

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Christian Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as