Alfsen og Gunderson AS (AG) er et veldrevet ingeniørselskap og en ledende leverandør av vann-, luft-, tørke- og renseteknologi. Vi har betydelig erfaring og kompetanse gjennom våre 56 ansatte, og omsatte i 2021 for 217 Mill. Våre kunder spenner vidt fra ‘lokomotivene’ Hydro, Alcoa, Elkem, Statkraft og Aker Solutions, til mindre produksjonsbedrifter, kommuner og energiprodusenter. I tillegg til å designe egne løsninger leverer vi kvalitetsutstyr fra kjente produsenter i Europa, Amerika og Japan. Innen enkelte nisje områder har vi egenutviklet teknologi som eksporteres over hele verden.

Vi tror på at de beste løsningene kommer gjennom engasjement, høy teknisk kompetanse og tett dialog med kunden. Å bli en spesialist innen sitt fagområde er et livslangt prosjekt. Derfor rekrutterer vi med mål om at våre ansatte skal trives og bli i jobben i mange år. Firmaet er tuftet på ideen om at de ansatte skal eie selskapet. Det bidrar til at vi som jobber her tenker langsiktig, er mer motiverte og ser verdien av at AG har en god og sunn drift over tid.

 

  La  eller G er spesialister på pumper, vann-, luft-, tørke og miljø/renseteknologi.  Hos oss finner du et stort faglig miljø på 56 ansatte og med hovedkontor og lager i Oslo. Vårt serviceteam består i dag av fire veldig dyktige ansatte med spesialkompetanse innen luft teknisk utstyr, vannbehandling og pumper.  Vi har nå behov for å styrke vår serviceavdeling og søker etter to serviceteknikere med hovedfokus på pumpe og prosessteknikk, samt luft teknisk utstyr.  Dette er stillinger for deg som liker å være på farten, er teknisk interessert og trives med å utføre service og montere.  Her får du jobb i tett samarbeid med våre prosjektledere og ingeniører. Du har bakgrunn som servicetekniker, mekaniker eller fra vedlikehold og trives med å være ute, «der det skjer».

Arbeidsoppgaver

 • Service på pumper og annet prosessutstyr eller luft teknisk utstyr ute hos våre kunder
 • Tekniske undersøkelser, feilsøking, reparasjoner og monteringsjobber
 • Bistå våre prosjektingeniører ved testing og igangkjøring av nytt utstyr og anlegg
 • Reisevirksomhet i egen servicebil eventuelt med fly/leiebil

Ønskede kvalifikasjoner

 • Teknisk fagskole/fagbrev en fordel. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Noen års erfaring fra service på pumper og prosessutstyr eller luft teknisk utstyr
 • Førerkort klasse B
 • Vi ønsker flere kvinner på laget og som oppfordres til å søke

Personlige egenskaper

 • Teknisk og praktisk anlagt
 • Initiativrik, selvstendig og kundeorientert
 • Løsningsorientert og fleksibel til å endre planer på kort varsel
 • Trives med å være på farten og like å ha direkte kontakt med kunder

Vi tilbyr

 • Praktiske og allsidige arbeidsoppgaver i et firma som er eid av de ansatte og er opptatt av at ansatte trives
 • Gode utviklingsmuligheter i et godt og faglig sterkt miljø
 • Servicebil, bærbar PC og mobil
 • Selvstendighet i arbeidet, fleksibelt og med stor grad av frihet
 • Opplæring internt og hos leverandører
 • Tilbud om eierskap gjennom rabattert og finansiert aksjekjøpsordning
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Firmahytteordning og bedriftsidrettslag

  For ytterligere informasjon kontakt   Johnny Ristan, tlf. 900 10 583, email: johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen, tlf. 900  52 725

   Søk her: https://skarp.recman.no/job.php?job_id=284340

   Johnny Ristan

   Mobil 900 10 583

   johnny@skarp.as

   Christian Sundre Lauritzen

   Mobil 900 52 725

   christian@skarp.as