For mer enn 25 år siden ble PLM Group grunnlagt ut fra et behov for 3D CAD. I dag tilbyr vi produksjonsbedrifter kunnskap og verktøy for å bringe produktinnovasjoner til live. Med lidenskap, kunnskap og erfaring gir vi mennesker og bedrifter mulighet til å innovere.
PLM Group er den største Dassault Systèmes SOLIDWORKS-partneren i Norden og Baltikum. Vi samarbeider med bransjeledende 3D-skrivere fra HP, Markforged og 3D Systems for å skape de beste løsninger for additiv produksjon fra prototyping til sluttbrukerdeler for våre kunder. Vi har dedikerte 3D-printspesialister som kan hjelpe deg hele veien; fra å finne rett printer til dine behov og inkluderer den i deres prosesser, til full support og service.
Med våre lokale organisasjoner i Sverige, Danmark, Norge, Island, Finland, Estland og Latvia betjener vi over 6000 bedriftskunder i flere bransjer. Vårt hovedkontor er lokalisert i Malmø.

 

Vestlandet er et viktig strategisk område for PLM Group.  Vår nye BDM får ansvaret for å øke vår markedsandel av SolidWorks løsninger og å øke kundetilfredsstillelsen hos våre eksisterende kunder. Gjennom å tilby nye løsninger og tjenester som styrker våre kunders innovasjonsevne.
Som BDM i PLM Group har du et ansvar for å ta til deg kunnskap om nye produkter, løsninger og markedstrender som du deler med kunder og kollegaer. Du har også ansvaret for å følge opp PLM Groups strategi, visjon, misjon og verdier. BDM rapporterer til Country Manager Norge.

Utdannelse
Aktuelle kandidater har en utdannelse innen mekanisk- eller teknisk ingeniørfag, enten fra høyskole eller fagskole. Det vil være en fordel om studiet tok for seg emner som CAD, PLM, SAAS, SIM eller om du etter studiet har gjennomført kurs i ett eller flere av verktøyene.

Erfaring

 • Du har mer enn tre års erfaring fra salg av tekniske løsninger til større kunder.
 • Du har erfaring med å styre hele salgsprosessen fra innsalg til kontraktsforhandlinger.
 • Du har erfaring med å kommunisere med personer på ulike nivåer i en organisasjon
 • Du har jobbet med salg til nye og eksisterende kunder
 • Du er en disiplinert CRM bruker og er godt kjent med Office 365 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, og BI)

 Personlige egenskaper

 • Du er selvgående og tar ansvar for dine prosjekter
 • Du er forretnings- og kundeorientert i din jobbutførelse
 • Du er strukturert, god til å planlegge, prioriterer aktiviteter og oppgaver på en effektiv måte og med tidspunkt for ferdigstillelse
 • Du tar eierskap for å oppnå planer og måloppfyllelse
 • Du er profesjonell og tar ansvar for egen utvikling innen PLM sin forretnings- og kompetanse område
 • Du har norsk som morsmål og kommuniserer godt både skriftlig og muntlig.  I tillegg har du gode engelsk kunnskaper både muntlig og skriftlig.
Vi tilbyr

En stilling i et selskap som har satt seg høye mål med å tilby verktøy og tjenester til bedrifter for at de skal lykkes i deres utvikling av innovative produkter og løsninger. Selskapet er også Dassault Systemes største forhandler i Nord Europa av SolidWorks med mer enn 6000 implementeringer. Du vil jobbe med ledende verktøy fra Dassalt Systemes, 3D experience er en skybasert innovasjonsplattform for produksjonsindustrien som samler mennesker, data og idéer i ett miljø for samarbeid og SolidWorks 3D CAD som er et kraftig design verktøy.
Vi er opptatt av våre medarbeidere skal utvikle seg faglig og arrangerer jevnlig kurs i samarbeid med våre leverandører.

Arbeidssted
Vårt kontor på Vestlandet er lokalisert på Bryne, i et moderne kontorbygg sammen med vårt søsterselskap Ravema. Gode parkeringsmuligheter og kort vei til offentlig knutepunkt som tog og buss.
Spørsmål til stillingen kan rettes til vår rekrutteringspartner Skarp as ved seniorpartner Christian Sundre Lauritzen på mob 900 52 725 eller seniorpartner Johnny Ristan på tlf 900 10 583
 

Send søknad til : may@skarp.as

Christian Lauritzen

Mobil: +47 900 52 725