Konica Minolta Business Solution Norway er en komplett partner innen IT og digitalisering. Vi gjør IT enklere for norske bedrifter og har bidratt til at våre kunder har blitt mer konkurransedyktige og effektive. I tillegg til kjente tjenester innen multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje, leverer Konica Minolta teknologisk ledende løsninger innenfor sikkerhet og overvåkning. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 31.000 ansatte. I Norge teller selskapet rundt 110 medarbeidere, i tillegg til en rekke forhandlere. I dag er Konica Minolta et av verdens mest bærekraftige selskap.

 

 

Konica Minolta har de siste årene hatt vekst innenfor sine ulike forretningsområder som dekker de tradisjonelle løsningene basert på print/kopi og sikkerhet, innen digitalisering, data analyse, skytjenester, og intelligente videoløsninger.

I den forbindelse ønsker vi å styrke laget med en Key Account Manager hvor det kan legges til rette for fokus på de ulike forretningsområdene. 

 

Arbeidsoppgaver

  • Du vil ha ansvar for å nå eget budsjett av salg av selskapets løsninger med fokus på våre tjenester innen print/kopi og IT-løsninger. 
  • Dette oppnår du gjennom å utvikle en eksisterende kundeportefølje, og identifisere muligheter hos nye kunder.
  • Avdekke og finne behov for ulike løsninger i samarbeid med kunden.
  • Arbeide i henhold til selskapets mål for kundeopplevelse og kvalitet.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse på bachelor nivå eller høyere.
  • Kunnskap og salgserfaring fra et eller flere av forretningsområdene
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter på Norsk og Engelsk 
  • Førerkort for bil

Mangler du noe formell utdannelse, men er en entusiastisk og energisk person med gode kommunikasjonsevner og har rett motivasjon vil vi allikevel høre fra deg.

Hva kan vi tilby deg?

Du blir en del av en organisasjon med fokus på bærekraft i verdensklasse. Full frihet under ansvar og stor tillit fra alle nivåer gir deg en fleksibel hverdag. Vi har fokus på mangfold og trivsel og et engasjement vi er stolte av. Du vil få gode karriere- og utviklingsmuligheter i et globalt selskap i vekst med status som Microsoft Global Management Partner. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og forsikrings- og pensjonsordninger.

For ytterligere informasjon om til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail: johnny@skarp.as eller Christian Lauritzen på mobil 900 52 725, mail: christian@skarp.as

 

Søk her: may@skarp.as

Johnny Ristan

Mob: 900 10 583

johnny@skarp.as

Christian Sundre Lauritzen

Mob: 900 52 725

christian@skarp.as